...

Igår var det antagligen den varmaste dagen hittills. Det var för varmt! Inte ens Figaro ville vara ute. Så fort vi klev utanför dörren började han röra sig i slowmotion och ville helst av allt bli buren. På sista turen, då var det ju ändå svalt och skönt ute, så tog vi oss bara runt till balkongen (kanske 60 meter hemifrån) innan han ville vända. Han har det lite jobbigt med värmen. Dessutom sprang han ju som ett skållat troll i förrgår när vi kastade frispe i parken.

  Vi höll oss inne hela dagen och det kändes välförtjänat. Första dagen på en vecka som vi inte umgicks med någon. Vi hade ett Housemaraton, såg på man in Black och åt sushi. Det var soft. Jag tog dessutom en middagslur på närmare två timmar. Sova kan tänkas vara min favoritsyssla.


Idag är det slut på slackandet i alla fall. Fast det blev en onödigt lång sovmorgon. Det har blivit skitsvårt att komma upp på morgonen. Försökte säkert fem gånger innan jag lyckades och då var klockan tio! Det är alldeles för sent!

  Nåja, tog igen det genom att powerstäda och stuva undan packningen. Nu ska det förberedas inför lite mer grillning. Borde köpa en egen frispe också. Det var kul.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0