Back to work.


Innan jobbet grillade vi lite hemma hos A och T. Det var inte skitkul att hoppa på cykeln och trampa iväg till jobbet när alla andra skulle vara hemma och slappa i solen. Redan efter ett par timmar var jag i behov av en ny semester. Tur att jag fick en "mjukstart" för även om det var tufft igår så är jag ledig idag och imorgon.

  Dom hade infört en del nya rutiner som naturligtvis ingen informerade mig om. Den ända vettiga avdelningschef jag haft har sagt upp sig, vilket inte spelar nån roll eftersom han inte längre jobbade på min avdelning. Fast han hade ju hand om bankprojektet men tydligen vet ingen vem som har tagit över det. Jag hatar verkligen min arbetsplats.>:(


Efter jobbet cyklade jag hem till A eftersom dom andra hängde där. Vi spelade lite tvspel. Dagens tvspel är sinnessjuka! Fightingspelet vi brukar köra är väl ungefär som dom när jag var liten, bara med bättre grafik och fler moves. Men sen körde vi ett spel där man iförd alla möjliga konstiga utstyrslar skulle gå runt och slakta zombies med alla möjliga konstiga vapen. Avslutningsvis blev det ett skateboradspel som tvärt emot brukligt gick ut på att man skulle ramla och slå sig så mycket som möjligt. Jag kickade stjärt! Sven hade rekord på 28 tusen någonting när jag slog till på 33 tusen! Måste vara första gången jag var bäst på ett tvspel.=)


Nu ska det städas och sen ska vi på utflykt till Abborreberg.


Varmt!

26 grader varmt i skugga. Jag håller på att svettas bort. Man kan säga att jag verkligen inte alls ser fram emot att börja jobba imorgon.=S Well. Ingen mening med att tänka på det. Stackars Lightning McQueen har försvunnit. Tror jag glömde honom på fältet hemma hos A och T igår. Som tur är så är han inte oersättlig. Vi ska strax bege oss ner på stan och köpa en ny. Sen blir det picknick i parken idag igen. det går ju inte att slösa bort sista semesterdagen på att sitta inne och uggla.


Nu ska jag slänga Figaro i duschen innan vi beger oss ut. Vill ju inte att det lilla kräket ska få värmeslag.=)


Igår: grillning. Idag: picknick.

Nu i eftermiddag ska vi ha en liten tjejpicknick i parken. Jag har fixat käket. Sallad med mozzarella och lufttorkad skinka. Känns lagom tungt att äta i värmen. Till efterrätt blir det cheesecake i glas. Lite konfundersam till hur vi ska få med oss dom ut i parken bara, men det löser sig nog.=)


Igår var vi hemma hos A och T och fick träffa kattungen. Jag mitt klantarsel glömde förstås kameran. Men han var verkligen skitsöt! Inte lika söt som Gimpalimpan förstås men det kan man ju inte förvänta sig heller. Han är ju exceptionellt extremsöt.=P

  Vi passade på att grilla också. Tredje gången den här veckan. Det blåste halv storm. Brödet och Svens öl blåste ner från bordet. Oturligt precis samtidigt så brödet blev indränkt med öl. Figaro som äter med ljusets hastighet han sätta i sig två bitar ölbröd innan vi han stoppa honom. Men det var ingen fara. Det var bara lättöl.=)




The King off Pop.

Så har Michael Jackson avlidit. Det har väl inte undgått någon antar jag. Jag blir trött och irriterad när jag lyssnar på radion och P3:s programledare inte kan låta bli att driva med historierna om honom som flanerat i media. Jag tycker vist att man kan skämta om det mesta men hela Michael Jacksongrejen har gått för långt.

  Inte ens idag, när han precis avlidit kan man lägga störst fokus på något annat än hans sönderopererade ansikte och pedofilanklagelser. Kan människan få lite creed för det han faktiskt gjort bra? Och hur går könlöshet, för är det någon som är könlös och avsexualiserad så är det ju Michael Jackson, ihop med pedofili? Kanske naivt av mig men jag tror inte på det.


Mitt första kassettband var med Michael Jackson. Jag var sju år eller nått sånt och lyssnade på det i min röda (riktigt dåliga) freestyle. Jag tyckte det var skitcoolt. Jag tycker fortfarande det är cool musik. Inte som musik idag. Musik idag är sällan, kanske aldrig cool.

http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU



Grillning och frispe.

Nu är det färdiggrillat för idag. Vi hade köpt lite tonfisk, lite lax och gjorde tofuspett. Jag tycker faktiskt spetten var allra godast. Lax äter vi ju så ofta och tonfisk kostar helt enkelt mer än den smakar, faktiskt. Men lyxigt känns det ju onekligen.=)

  En frispe inhandlades på BR. En med Lightning McQueen på. Inte den coolaste Disneyfiguren men det fick duga. Jag passade på att ta lite kort medan vi kastade. Det var verkligen inte det lättaste! Men kul var det.










...

Igår var det antagligen den varmaste dagen hittills. Det var för varmt! Inte ens Figaro ville vara ute. Så fort vi klev utanför dörren började han röra sig i slowmotion och ville helst av allt bli buren. På sista turen, då var det ju ändå svalt och skönt ute, så tog vi oss bara runt till balkongen (kanske 60 meter hemifrån) innan han ville vända. Han har det lite jobbigt med värmen. Dessutom sprang han ju som ett skållat troll i förrgår när vi kastade frispe i parken.

  Vi höll oss inne hela dagen och det kändes välförtjänat. Första dagen på en vecka som vi inte umgicks med någon. Vi hade ett Housemaraton, såg på man in Black och åt sushi. Det var soft. Jag tog dessutom en middagslur på närmare två timmar. Sova kan tänkas vara min favoritsyssla.


Idag är det slut på slackandet i alla fall. Fast det blev en onödigt lång sovmorgon. Det har blivit skitsvårt att komma upp på morgonen. Försökte säkert fem gånger innan jag lyckades och då var klockan tio! Det är alldeles för sent!

  Nåja, tog igen det genom att powerstäda och stuva undan packningen. Nu ska det förberedas inför lite mer grillning. Borde köpa en egen frispe också. Det var kul.



Midsommar.

Så var man hemma igen och det känns dystert och trist. Det är väl nackdelen med att åka bort, man blir lixom medveten om hur långtråkig vardagen är. Fast det är ju inte så farligt förutom när man är ledig och känner att man verkligen ska ta tillvara på tiden!


Midsommar var i alla fall precis så trevligt som jag hoppats på. Naturligtvis hade C inte alls ens pratat med sin morsa för när han gjorde det på torsdagkvällen så var det inga problem. Gäststugan stod till förfogande och allt utom lakan/påslakan fanns. Jag hade alltså irriterat och oroat mig helt i onödan.

  Hur som helst. Strax efter åtta på fredagsmorgonen rullade vi iväg och landade i "Paradiset" som stället heter strax innan ett. Jag sov större delen av resan. Ungefär 20 minuter efter att vi hoppat ur bilden var det dags att äta. Hurra hurra för folk som inte segar! Efter maten bar det av för att resa den stora majstången. Figaro blev förälskad i två vackra damer och flirtade hysteriskt.

  Vi slog vad om när A som aldrig varit där tidigare skulle däcka. Det gjorde han ca 20:35 efter att ha kräkts ner sig själv. Charmigt! Jag hade satsat på 21:00 och vann över Sven, som satsat på 20:00. Vi andra fortsatte kvällen med lite mer mat, badstugebad och ett par iskalla dopp i ån.


Dag två bjöd med en stadig frukost och efter det Själavandring med korvgrillning. Somliga gick ut hårt och halsade ur whiskeyflaskan redan före 12 med förklaringen "Det smakar ju så gott när man tar sådär mycket!". Den kommentaren hade vi väldigt roligt åt!

  Vädret var klart bättre på midsommardagen. När solen kom fram blev det riktigt varmt och det kom bara ett par skurar. Vi reste vår egen majstång och åt gulaschgryta vid långbord till lunch. Sen blev det badade och bastade igen, tidigare den här gången så A han vara med. Men det var på håret! Vid halv åttasnåret mötte jag honom på väg hem till stugan. Sen såg vi inte till honom mer. Hehe! Han missade kvällsmaten igen och all dramatik som smarthuvudet C i fyllan och villan ställde till med. Inte den skarpaste kniven i lådan nej.













Jag har sovit så gott och haft så trevligt! Fast på väg hem höll jag på att bryta ihop. Det tog sån jävla tid och trångt och varmt och vidrigt var det! Men jag överlevde.



Planering.

Det är inte särskilt lätt att packa och förbereda när man inte har en aning om vad som kommer behövas. Det medför en viss irritation. Framförhållning är faktiskt inte så jävla dumt. Vid 18:tiden igår fick vi veta att vi ska sova i tält och att det inte fanns något tillgängligt, vilket det i tidigare utsaga skulle finnas. Idag bar det alltså av till Ö&B igen för att inhandla ett. Jag har inga problem med att sova i tält även om inomhus är lite bekvämare. Men eftersom vi inte fått klara besked om huruvida det finns sängkläder/madrasser heller så känns det fan i mig inte roligt!

  Jag blir förbannad.>:( Är det så svårt att slå en signal till sin mamma och fråga hur landet ligger? Suck. Well. Det finns madrass och sängkläder hos min mamma men det är väl tveksamt om det finns plats i bilen för det. Nu ska vi i alla fall äta och sen är det två timmar kvar tills tåget går.


...

Igår blev en lyckad kväll. Jag hade en svacka ett tag när jag tyckte att alla borde gå hem men efter lite snabba kolhydrater i form av tortillachips så blev humöret på topp. Vi åt makrillfiléer med sallad, romsås och färskpotatis och efter det blev det hallonglass, hemgjord.

  Sen spelade vi lite TP och Våghalsen. Det kom fram en del intressanta/roliga saker. Som att Sven tycker han har en "fläskig röv". Vi ställde oss oförstående. A tycker bäst om sina ögon "för dom är så snygga" och T har åkt fast för snatteri när han försökte stjäla ett kinderägg. Komiskt.


Det blev sen uppgång idag så vi skippade frukosten och körde en brunch. Det var gott och satt fint. Drog till Ö&B för att inhandla myggmedel. I år är vi förberedda! Två sprayflaskor, en rollon och ett stift. Knotten ska få en rejäl match!


Sen rända jag runt på stan i jakt på en bikini och hittade faktiskt en. Förhoppningsvis tycker jag även i helgen att det känns okej att ha den på sig. Hittade en jättefin klänning också, på indiska. Men den lär det väl vara för kallt för att använda. Packade den ändå.

  Sen blev det grillning i parken och nu har vi packat det mesta. Jag känner mig stressad eftersom vi måste jaga runt efter tält imorgon och helst ett skitstort paraply. Men det löser sig nog!



Produktivt.

Vi drog till Knäppingen för att köpa fisk. Där fanns det allt möjligt rökt och gravat. Vi frågade om färsk lax men det hade dom inte för "Det är ju måndag" vilket tydligen alla ska fatta är en färskfri dag. Jag är kanske lättretlig men jag blir skitirriterad när folk har en ton som om man är dum i huvudet bara för att man inte vet vad dom vet. Jag jobbar inte i en fiskbutik så för mig är det inte självklart att det inte finns färsk fisk på en måndag.>:(

  Well, på Hemköp fick vi tag i färsk makrill i alla fall (in your face fishladyn) så det blir en väldigt liten modifiering av menyn. Glassen står på frysning. Det är svårt att låta bli att stoppa fingrarna i "smeten". Så gooooott!


Tvätten är nästan fixad. Balkongen är skurad, grillen undanstuvad. Det mesta av maten är förberedd så kan man bara luta sig tillbaks och koppla av.


Semesterdag 1.

Jag gick upp fem i sju i morse för att tjuvstarta tvättandet. Tvättstugan var ledig igår kväll men när jag kom nerragglande med världens fetaste tvättsäck övre axeln hade en granngubbe snott tiden. Mitt framför ögonen på mig.>:( Nåja. det är ledigt tiden efter oss så vi snor den istället. Bara drygt att behöva hålla med med den där skiten så sent!


Nu ska vi gå till affären och köpa ingredienser till dagens efterrätt. Hemgjord hallonglas. Naaaajs!


Städning och nytt rekord.

Eftersom Sven och Figaro stack till A på fotboll fick jag lite tid över. Tredje gången på drygt en vecka. Det är verkligen mer än vanligt. Hur som så fixade jag städningen vilket innebär att imorgon finns det inga måsten. Fast nu kom jag på att vi ju har tvättid vid tio. Ett litet måste med andra ord. Rätt stort om man ser till tvättmängden.

  Enligt SMHI blir vädret lite bättre men på torsdag blir det regn. Både här och i Mora, där vi kommer befinna oss. Känns ju lite halvtaskigt sådär men det är väl bara att packa regnjackan.


Och nytt rekord i dubbelhopp blev det idag. 29 stycken. Kunde ha blivit fler om jag inte tappat byxorna. No worries, jag hoppade här hemma. Figaro gillar det inte alls. Han blir galen och skäller hysteriskt jättegällt så trumhinnorna spricker. Får stänga ut honom för att han inte ska bli rappad i ansiktet för han har ju inte vett att hålla sig undan heller.

 

Jag ska nog lägga mig och läsa en stund nu tror jag.


Semeeeeesteeeeer!!

Äntligen!!=D


Igår hämtade vi ut tågbiljetterna till Stockholm. Sticker på onsdag, vidare till Mora på torsdag och sen blir det hederligt små-grodorna-dansar-kring-midsommarstången-sill-och-nubbe-midsommarfirande i de dalsländska skogarna. Kommer troligen hem på söndagen eller måndagen.


Men nu ska jag strax ta Figgz på en promenad. Jag ska ta med hopprepet.=) Imorgon kommer kanske A och T på middag så borde väl planera nått hyfsat ätbart till dess också.



Mitt nya hopprep...

..rockar!=D 26 dubbelhopp i rad. Slå det den som kan!

...

Pissväder på min lediga dag. Vilken överraskning... Det är svårt att ta sig för när det är dåligt väder. Gick i alla fall runt tennisplanen i hällregnet ihop med A och Morris. Mycket mer promenerande än så lär det inte bli för Figgs. En joggingtur med Sven och om det klarnar upp kanske en tur till. Stackars, stackars hund. Men inte ens han gillar att vara ute i regnet.


Gick en sväng på stan med M. Inhandlade ett nytt säkert mycket, mycket bättre hopprep som jag på grund av vädret inte kan testa. Vi fikade på Coffeehouse by George. Det var gott och flottigt.


I morse på nyheterna pratade dom om att Sverigedemokraterna sålde Astrid Lindgrens böcker på sin hemsida. Astrids barn eller om det var barnbarn var inte glada över det. SD förstod inte varför, dom tycker deras politik går i Astrids anda. Det är fan i mig tragiskt! Att någon ens kan överväga att rösta på dom övergår mitt förstånd. Idioter.


Vad ska vi hitte på?

Idag var jag pigg när jag vaknade. Det var inte Figaro så det blev inte mycket till morgonpromenad. Det är jobbigt när han verkar så hängig. Men det känns lite meningslöst att ta honom till veterinären igen för dom verkar ju inte ta en på allvar eftersom han inte verkar ha ont eller har försämrad aptit.>:( Men hur normalt är det med en jack Russell som vill bli buren lixom?!

  Fast vad jag egentligen skulle skriva var att även om jag var pigg när jag vaknade var jag det inte ett par timmar senare. Sov middag i närmare en timme.=S Nu, hemkommen från jobbet är jag pigg igen och uttråkad. Varför är det så jävla svårt att hitta på nått att göra? Vad gör folk egentligen hela dagarna? Jag behöver en hobby.

  Nu ska jag i alla fall dricka upp min alldeles hemmagjorda smoothie med hallon och tranbär. Antioxidanter ska ju vara så bra.



...

Idag är jag ensam hemma igen. Sven och Figaro är och ser på fotboll hos A. Jag har gjord det vanliga, städat. Men eftersom jag gjorde det igår med gick det väldigt fort. Jag sett ett avsnitt Greys Anatomy och käkat cheesecake i glas.

  Nu vet jag inte vad jag ska göra. Snart kan jag sova. Igår gick jag och la mig tio, ändå lyckades jag inte ta mig upp fören åtta. Jag blir förbannad! Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Drömde jättekonstiga drömmar också fast jag minns i princip ingenting. Lika bra det för dom var inte roliga. Bara lite halvobehagliga.


Prisa gud! Skatteåterbäringen!


Ni vet, Broder Tuck säger så i den tecknade Robin Hood. Dom landade redan igår visade det sig. trevligt.


I morse provjoggade jag mina nya skor. Jag är mycket nöjd för det var knappast deras fel att det var skitjobbigt och att jag ville dö större delen av tiden. Tvärt om. Inga knäsmärtor alls.

  Hopprepet däremot var rena skiten. Fick bli en Figaroleksak istället. Mycket populärt. Jag visste att jag borde köpt modellen med handtag! Får gå och göra det imorgon eller så.


Och nu är det bara 5 dagar kvar till semestern. Woho!


...

Sådär vansinnigt enkelt är det inte att välja joggingskor. Dom ska ju vara bekväma, inte i allt för grälla färger och helst i hyfsad prisklass. Gjorde i alla fall inte om förra årets misstag att köpa skor utan pronation. Nu har jag absolut ingen ursäkt att inte jogga.
  Det var som vanligt trevligt att träffa T.


...


Problemet med att vara ledig är att man blir så rastlös. Man får liksom inte slösa bort tiden. Jag har dammsugit och plockat i ordning bland lite småprylar, promenerat två turer med Figaro. Om några timmar ska jag ner på stan och träffa T. Men till dess då?


...

Nu jävlar är det nedräkning! På söndag klockan 16:15 börjar min semester. Det går helt enkelt inte med ord att beskriva hur skönt det ska bli!

  Imorgon är jag ledig och då ska jag gå och spana på digitala systemkameror. Nu har jag nämligen bestämt mig (igen)! Sen när det väl kommer till kritan blir jag för snål. Jag är hemskt missunnsam mot mig själv. Joggingskor borde jag också titta på. jag har som vanligt gått sönder mina. Inte joggat sönder dom, nej, gått. Jävligt onödigt faktiskt.



Amerikansk fotboll och ponnyhoppning.

Vi har varit och kollat på när A spelade Amerikans fotboll idag. Det var roligare än förväntat faktiskt. Jag är inte så jätteintresserad av lagsporter (inte ens handboll är särskilt spännande längre). Det händer för det mesta så väldigt lite. Men här var det ju fullt ös och våldsamma tacklingar. Jag tror till och med en stackars kille bröt armen.

  A:s lag förlorade, men det var tydligen förväntat. Nu förstod jag inget alls av reglerna men tydligen får man inte tackla folk i ryggen men det bortsåg domarna från när det var "vårt" lag som blev utsatta för det. i alla fall om man fick tro en av coacherna. Och vem ska man annars tro på?


Planen låg bakom Norrklöpings Fältrittklubb. Där var det ponnyhoppning. Jag förfasades. På min tid var det minsann bara en ryttare åt gången inne på banan, möjligtvis två när den ena var på väg ut och den andra in. Här var dom vi ett tillfälle tre stycken inne på banan varav en var mitt uppe i sin ritt.

  Två vägringar och man blev diskad. Förvånansvärt många vägrade ut sig eller rev. Så var det inte heller på min tid. Rivningar var sällsynta och ytterst få vägrade ut oss. Domino och jag var rätt ofta ett av dom ekipagen.=P

  Inte gillade jag vissa av utstyrslarna heller. En tjej hade röda ridstövlar. Röda??!! Säkerhetsvästarna var fula och likaså hjälmarna. Nej det var helt klart bättre förr!







Inte har vi glömt att rösta heller.


Ensam hemma.

Det händer ju inte så ofta. Och jag har gjort sånt jag trivs med. Alltså städat, lyssnat på samma låtar om och om igen. Tagit ett bad (i sällskap av katterna förstås) och läst lite. Jag känner mig riktigt bra. Varken arg, sur, ledsen eller eländig. Fast det kan ha att göra med att jag druckit ett par glas rödvin förstås. Vilken orsaken än är känns det skönt!

  Nu har jag slagit mig ner i soffan med lite levande ljus och absolut inga måsten att göra. Inte ens gå ut med Figgz för han är med Sven och ser på fotboll. Tydligen en synnerligen dålig match. Fast för Figaros del spelar det nog ingen större roll.


Utställning.

Det blev bättre väder än förväntat idag när J och jag drog till Himpa på hundutställning. Vi hade ett mycket klart upplägg. Tyvärr måste jag säga att jag är synnerligen besviken på den fysiska formen hos de flesta raser vi tittade på. Ingen var i toppform och många var till och med feta. Skandal! Motionerar inte utställningsfolk sina hundar?

  Jag tog skitdåliga kort med min skitdåliga kamera och åt en kokt korv med halvfruset bröd. Serveringen får mycket dåligt betyg! Sen köpte jag skor och jacka för sammanlagt 350:-. Det var riktigt perfekt! Nu behöver jag inte bli dyngsur om fötterna för att det är dagg i gräset och jag har en schyst hundjacka (=vind/vattentät och minst fyra fickor). Halleluja!
 
Ett par bilder. Det är jobbigt att vara på utställning!




PS. Bullisen på de två sista bilderna heter Sven. Det är ju lite roligt.


...

Jag är på ännu sämre humör nu och det känns jättejobbigt. Min röst blir grötig och sur. Det låter som jag är arg på alla jag talar med. Det är jag också men jag vill inte att det ska höras. Eller kanske inte arg på, mer arg över att jag behöver tala med någon. Det blir så när man hela tiden måste prata med någon. Tillslut vill man helst bara skrika åt folk. Fast då skulle rösten gå upp i falsett och spricka och kanske skulle man börja grina och det är ju inte så bra.


Figaro är också jobbig. Jag köpte ett litet tuggben åt honom på djuraffären idag. För att vara snäll. Hemma tog han sitt tuggben och irrade omkring jättelänge tills han hittat ett bra gömställe. Där begravde han benet och sen började han vakta det mot katterna. Kan lika gärna slänga det där jävla benet för han lär väl inte tugga på det ändå!


...

Jag är fortfarande på dåligt humör. Tur jag är ledig imorgon. Jag fick en blodpropp i hjärnan i förrgår och lovade att vara standby ifall dom behövde folk på jobbet på söndag. Jag ångrar det nu. Jättemycket. Jag kommer inte svara i telefonen om dom ringer. Tror jag.

Suck.


Dåligt humör.

Jag avskyr att tjata. Jag förstår inte varför man ska behöva göra det. Ingen vill bli tjatad på och bästa sättet att slippa det är ju att göra vad man nu blivit ombedd att göra på en gång. Vansinnigt lätt att förstå.

  Värst är det på jobbet. Jag har fortfarande inte fått någon utbildning på det nya intranätet. Jag har sagt till fyra gånger. FYRA JÄVLA GÅNGER! På måndag stänger dom ner det gamla. Är det konstigt att man blir förbannad?? Jag tycker inte det. Samma med sidorna jag behöver komma åt för bankjobbet. Dom är fortfarande spärrade. Hur i helvete är det tänkt at jag ska kunna göra mitt jobb under såna förhållanden? Jag blir så jävla förbannad! Inte ens schemat jag bad att få utskrivet har jag fått. Min gruppchef borde skjutas.

  Men på jobbet måste man uppföra sig och vara artig och trevlig trots att man blir behandlad som skit. Resultatet blir att hemma blir man en riktigt jävla surkärring. Att vänta bara nån minut eller två på nått jag bett om kan göra mig så jävla arg! Exempel. Jag har lagat mat och sagt åt Sven att det är klart. Kommer han inte på en gång då får jag lust att bara slänga skiten i soporna och slå honom med en stekpanna. Men det kan man ju inte heller göra utan man biter ihop och gnisslar tänder och börjar drömma sjuka drömmar och sen ryter man så tarmluddet fladdrar åt den stackars hunden för att han inte kommer galopperande i sporsträck när man ropar på honom, för man måste få utlopp för all den där ilskan och frustrationen. Hunden bryr sig inte naturligtvis inte. Han har lika lite respekt för en som alla andra. Det ända som händer är att man får ont i halsen och blir på ännu sämre humör

  Jävla pissliv!


Fika.

Jag har varit hemma hos A på fika. Tanken var att vi skulle sitta på deras balkong men det var för kallt. A bjöd på kaffe och knäckebröd med ost. Det var skitgott! Mycket godare än bullarna jag hade med från hembageriet. Note to self: skippa fikabrödet och kör på mackor i fortsättningen.

  Morris blev inte överlycklig över besöket. Jag är inte helt säker men jag tror han kallade mig för en fet kossa när vi stod och "småpratade" i hallen. Fast han kan lika gärna ha bett mig hälsa till Figaro att han är en fet kossa.


Vädret har varit lite bättre än förväntat idag men strax innan jag begav mig hemåt började det regna. Ett iskallt och väldigt osomrigt regna. Jag försökte springa vilket inte är så lätt i sandaler man inte spänner fast. Dessutom försökte "behagen" hoppa ur bh:n. Inte på det där tydligen läckra sättet som Baywatchbrudarnas bröst gungar när dom springer i slowmotion över stranden utan mer på ett dallrigt brylékonsistensliknande sätt. Tur att det inte är långt hem ifrån A.



...

Gårdagen fortsatte i ungefär samma kassa stil. Fick tag på den där jävla Janne faktiskt och det visade sig att dom mailat till dom som var intressanta för jobbet. Vad är det för dumheter? Man mailar väl till dom som INTE är intressanta och ringer till resten? Jävla puckon!

  Sen fick vi höra att makrillsfestivalen vi skulle åka på ihop med A & T blivit framflyttad en helg. Så nu blir inte det av heller. Tur vi i alla fall inte bokat biljetter. Jag har ju tagit semester, verkligen bortkastade dagar för nu lär det väl bli så att vi blir kvar i stan och har astråkigt den helgen.>:(


I morse hälsade Figaro på en Engelsk bulldog. Den såg så lustig ut! Kroppsspråket var jättemuntert och glatt men i ansiktet såg den skitsur ut. Figaro skötte sig jättefint. Tycker nog att kanske, kanske har det blivit lite förändring efter hormonsprutan.


ska diska upp efter frukosten nu. Dagens viktigaste måol minsann!


...


Förra måndagen var det sista ansökningsdagen till det där jobbet jag sökt, som egentligen inte alls är något speciellt, men som jag hemskthemskthemskthemskt gärna ville ha eftersom jag trivs så hemskthemskthemskthemskt illa på det jag har nu.

  Så idag tog jag mod till mig och ringde för att se hur det gick med ansökningarna. Man har ju hört hur positivt det är att visa intresse. Men det blev förstås fel. Jag ringde till numret jag fått i Tack-för-din-asnökan-mailet. Där fick jag förstås veta att jag skulle ringa till en annan person, men att dom haft en del intervjuer redan.

  Naturligtvis har det inte varit någon som svarat på det andra numret jag skulle ringa. Så typiskt mitt liv. Platt fall för mitt försök att visa framfötterna och säkerligen kommer jag om ett par veckor få ett Tack-för-visat-intresse-men-vi-har-valt-att-gå-vidare-med-en-annan-sökande-mail.


Nu är jag bitter och besviken.=(


...

Det är ingen lätt sak att vara hundägare. Ingen lätt sak att vara hund heller. Inne är Figaro uttråkad och rastlös. Han ligger i sitt hör i soffan och stirrar framför sig med död blick. Frågar man "Ska vi gå ut?" flyger han upp och ut till dörren. Men väl ute suger värmen helt musten ur honom. Går vi i solen släpar han sig fram. Går vi i skuggan så är han ändå inte på hugget. Tydligen är inga lekar jag föreslår roliga längre. Han kan lite halvhjärtat dra i repleksaken och om jag trugar och mutar hämtar han bollen, ibland. Jag vet nu hur det känns att vara en tonårsmamma och inte längre bäst i världen. Det känns bittert.


Det låg en skadad fågel på gården här utanför. Den verkade ha satt nått i halsen för den kippade efter luft. Sånt är jobbigt. Man kan inte göra nått. Utom att möjligtvis göra slut på den. Jag hoppas den inte ligger kvar nu när vi ska ut
.


RSS 2.0