Besök och julpyntning.

När jag kom hem i torsdags kväll var jag på universums sämsta humör. Ungefär lika kasst humör som jag föreställer mig att Hitler var på när han tog livet av sig själv och Eva Braun. Han hade i alla fall sig själv att skylla.

  Hur som helst. När jag kom hem stod det en bukett med blommor och väntade på mig på soffbordet. Det är inte så svårt att bli på bättre humör då! Vilket jag blev. Sven är bäst i världen!

 

Julpyntat har jag gjort och idag tjuvstartar vi med adventsfirandet. Det ligger pepparkaksdeg i kylen. Jag hade tänkt frossa i mig ungefär två tredjedelar och sen bakat kakor av resten. Det blir nog inte så. Min gamla polare Agda kom nämligen och hälsade på en sväng och hon hade med sig Delicato pepparkaksrullar. Det känns som jag nästan fick nog av pepparkaksdegsmak där. Men man ska aldrig säga aldrig!

  Det var hur kul som helst att träffa Agda! Vi tog en sväng på stan, åt lunch, provade bh:ar och snackade massa skit. Det kändes inte alls som att det var fyra år sedan vi sågs senast! Det kändes som att det MAX var tre och ett halvt år sedan! Jag skojar bara. I alla fall bestämde vi oss för att det inte skulle gå lika lång tid igen tills vi träffades. Jag tänkte dra en repa och hälsa på efter jul och nyår. Om inte ***huvudet till schemaläggare har tänkt ge mig ett ****schema i januari, så jag inte kan komma iväg.

Och jag har joggat! Som en galning! Fem gånger förra veckan och fem gånger den här veckan! Idag har jag varit ute TVÅ gånger! För det har blivit skönt att jogga igen! Halleluja! Har till och med gjort armhävningar och lite magövningar.




På pissigt humör.

 

Varför blir det aldrig helg för?!?! Det har känt som fredag ända sen igår. Jag skulle verkligen behöva ha fredag nu.

  Är på kast humör. Jag har fortfarande inte fått svar på semesteransökningen för den 25:e och igår fick jag avslag på semesteransökningen för den 4:e. Det verkar som den där J. alltid ger avslag, fast först låter han en vänta på svar i onödigt lång tid.

  Vi fick ju besked om att lägga in ansökningar om ledighet över jul och nyår redan innan schemat lades. Många av oss kommer vara lediga på dom dagar vi sökt semester för, i vissa fall ska vi inte ens ha öppet i Norrköping. Ändå svarar den där ******* att våra ansökningar blivit nekade eller att han inte kan ta beslut just nu. Som om han inte ens kollat på schemat!

Värdelöst!


Insättning på karmakontot.

 

Så var veterinärbesöket avklarat. Vi fick samma som dom senaste gångerna och det tycker jag är bra! Hon vet redan hur grinig Figaro kan vara så jag slipper tala om att hon nog inte ska göra si och så innan hon satt på honom munkorg, i alla fall inte som hon vill ha hela händerna i behåll.

  Nu har vi fått örondroppar för örat och på fredag får vi besked om blodprovet. Hon försökte också känna/böja/klämma på hans mage och ben men det är inte det lättaste. Figaro blir spänd som en stålfjäder så fort man kommer innanför Smådjursklinikens dörrar. Men hon kände ingenting som kändes onormalt i alla fall.

  Blodprovet var förstås inte populärt att ta. Han for iväg första försöket så det blev ett stick i varje ben. Nu har han matchande små bandage på båda frambenen. Jag är 1650 spänn fattigare. Som tur är så svider det inte alls på samma sätt med veterinärkostnader som med andra utgifter. Jag tror det hamnar på karmakontot.

Hur som helst, jag hoppas att blodprovet visar att han har en släng av borrelia eller nått! Bara nått som kan behandlas så han kan bli lika pigg och odräglig som han var för några år sedan!



Veterinärbesök igen.

Imorgon kvart i elva ska Figaro på läkarbesök. Vi ska kolla hans äckliga öra, som troligen är infekterat/inflamerat/svampbebott. Men vi ska också göra en lite grundligare undersökning på honom. Han är ju seg som om han vore femton och ett halvt och inte fem och ett halvt! Igår vägrade han följa med ut och jogga. Vad fan lixom?! En Jack Russell som inte vill gå ut? Det är inte normalt!

  Jag hoppas dom hittar något för det är skitjobbigt att ha det så här. Jag får ju dåligt samvete över att tvinga med honom och blir orolig att han har ont eller mår dåligt. Samtidigt kan han inte bara få gå hem så fort han vill för inne är det ju full rulle och han kan inte koppla av på nätterna utan motion.  Dumma söta lilla kräk!

 

Annars är jag lite besviken. Jag vägde mig idag och hade hoppats på en i alla fall mätbar viktminskning., men icke. Skit samma. Jag har förbättrat konditionen markant i alla fall! På en vecka har jag utökat sträckan från Lillhimpa, till Mellanhimpa och igår till Storhimpa. Det säger ju inte er något men det är bra i alla fall.=)

 

Men nu ska jag äta en liten kvällsmacka och sen knoppa. I bid you goodnight!






"...hunden är blöt, och vill åka hem!"

Det dåliga vädret är tillbaks. Jag är hemskt glad över att vi var ute så mycket igår. Enligt Smhi ska det klarna upp lite tills i kväll och det är ju skönt om det slutar regna men då har ju solen ändå gått ner för länge sedan.

 

Igår upptäckte jag att Figaro har nån skit i öronen. Ena i alla fall. Han kliade sig och gick med örat lite på halv stång. Lär bli ett nytt veterinärbesök nu. Den där hunden är så jävla dyr i drift! Fast egentligen är det mest synd om Figaro och inte min plånbok. Han har varit hos veterinären med sina korsband och brutna klor och dom har klämt och vridit och bänt på honom så det gjort jätteont och nu vill han inte alls vara med när vi går dit. Inte ens fast det inte gjort ont dom senaste gångerna.

  Idag ska vi gå till Apoteket och köpa något som heter Epi-Otic för att göra rent med så klådan mildras lite i alla fall. Sven ska bara kolla på damernas staffett. Skidorna har ju börjat nu. Jag är inte så intresserad av att titta men gillar att lyssna på Hård. Han måste ha kommenterat skidor i tusen år snart.

 

Det var hemskt nära att jag hoppade över joggningen igår. Det blev så sent och jag ville hellre se en film. Men Sven var så utmattad efter att ha tränat att han låg och halvsov, för trött för att se på något alls. Så då hade jag ju inte mycket annat att göra.

  Jag vet inte om det var dom nya joggingbyxorna, torsdagens intervallträningar eller en kombination av det, men det gick så bra! Bara slutet var jobbigt vilket var meningen. Vi spurtade. Försökte spurta. Det gick nog egentligen rätt långsamt. Men eftersom vi höll en högre medelhastighet under hela sträckan tycker jag det är okej ändå.

 

Jag fick inga granatäppelkärnor i min frukost. Det suger. Sven vet inte vad han snackar om när han säger att dom inte är så goda. Dom är skitgoda!

 

 


And I will walk five hundred miles, and I will walk five hundred more.

 

Det blev en längre tur än vi tänkt oss. I alla fall än vad jag tänkt mig. Vad Figaro tänker är inte alltid så lätt att veta. Men det kändes dumt att gå hem när vädret var så strålande och solen snart skulle gå ner. En timme och tjugo minuter blev det. Vi gjorde inget särskilt. Tränade lite och tog kort. Var ute på Himpa igen och där rände det runt några hundar. Dom såg ut att ha roligast i hela universum. Figaro verkar aldrig ha så roligt. Han leker nästan aldrig nu för tiden. Bara i källaren, där har han hur kul som helst. Crazydog.

  Lyckades ta ett riktigt fint kort på Figaro. Tyvärr stack det fram lite trädgrenar bakom honom som liiite, liiiiiite sabbade bilden. Tänkte gå tillbaks och försöka igen men då hade två feta labradorer ockuperat bänken där vi tog kortet. Typiskt feta labradorer att inte springa runt när dom har ett helt jävla fält att springa på. Nej dom ska sätta sig på den ända bänken som finns på två mils omkrets typ.

 

Nu har Sven cyklat iväg för att träna. Figaro ville inte följa med så han fick stanna hemma med mig. Jag ska snart städa. Figaro ska sova. Han gör det redan.





Vi börjar på 100% och ökar.


Figaro och jag tänkte gå runt Himp i morse. När vi väl var där så kände vi att what the heck! Så vi fortsatte ut till Fiskeby och gick över tågbron. Vi var ute i en och en halv timme och vädret var alldeles strålande! Naturligtvis glömde jag kameran, som vanligt.

  Sen blev det frukost förstås. Ett avsnitt 70’s och sen hojade jag ner på stan för att ekipera mig. På inköpslistan stod det TRÄNINGSKLÄDER, ja, med versaler. Det gick förvånansvärt fort. H&M är inte mitt favoritställe, men hellre ett par jogginbrallor därifrån för 299:- än ett par från Stadium för 599:-. Så dit bar det av och hem kom jag med två byxor, två linnen och en tröja. Det skulle inte skada med en extra sportbh. Men dom är dyra och där får man inte snåla. Kanske när lönen kommer.


Igår var Annsofie, Annie och Thomas här på lite TP och vin. Det blev spontanbestämt några timmar innan jag slutade jobba. Annsofie kom först och vi käkade lite grekisk sallad till middag. Sven vann TP:t, tätt följd av Thomas. Vi andra slogs friskt om sista platsen. Jag vann inte. Jag kom faktiskt trea, med stor marginal till andraplatsen och liten till fjärde.


Nu ska jag strax ta Figaro på en till promenad. Försöker kompensera lite för dom senaste dagarna då han fått alldeles för lite motion eftersom jag jobbat drygt nio timmar om dagen. Sen får han följa med Sven och träna och i kväll ska vi jogga. Det borde göra honom nöjd.


 


...

I morse vaknade jag och kände mig alldeles förvirrad. Av någon anledning hade jag fått för mig att jag skulle vara ledig, vilket jag verkligen inte skulle vara. Tyvärr. När jag insett att jag inte skulle vara det trodde jag att det var fredag, vilket det verkligen inte var. Tyvärr. När den bittra sanningen gick upp för mig kändes det rätt tungt.

  Men jag överlevde även den här dagen. Fast det kändes som det var på håret. Jag hade glömt min bok hemma så jag fick nöja mig med den lektyr som fanns att tillgå. Vilket var Vecko Revyn. Inte nån av mina favorittidningar direkt. Jag läste naturligtvis sex och samlevnadsfrågorna. Det är ju trots allt rätt roligt. En av frågorna var bara så dum i huvudet att jag nästan small av! Linn 20 eller något skrev och undrade hur hon skulle bli av med sin klåda i underlivet. Klådan hade hon fått efter att hon fört upp en liten handtvål i redan nämnda underliv. Hur jävla puckad får man lov att vara?! Rubriken var dessutom: Funkade inte tvålen? Ska man skratta eller gråta?

 

När jag cyklade hem regnade det förstås. Och det har det fortsatt med. Vi (Figaro och jag) var ändå ute en sväng. Letade upp en hyfsat torr (den var ändå dyngsur) raksträcka där vi körde intervaller tills vi (och med vi menar jag alltså jag) höll på att få en hjärtinfarkt. Det gick imponerande fort, på drygt fem minuter bara. Första intervallerna kände jag mig snabb som vinden och skitspenstig men snart kände jag mig mer som en av superbantarna på bigest looser. Vi avslutade med att jogga runt tennisplanen.

 

Det känns fantastisk skönt att det faktiskt är fredag på riktigt imorgon. Hurra hurra! Och enligt Smhi ska det var fint väder både imorgon och på lördag!


I’m feeling very Olympic today.

 

Jag tycker det är sjukt att ha nio timmars arbetsdag. Helt sanslöst! Jag känner mig som en taiwanesisk barnarbetare. Jag vill ha sex timmars arbetsdag. Ska man som jag vill/behöver, sova nio timmar blir det jävligt lite vaken tid över om man ska jobba nio timmar också.

 

Hur som helst. Igår blev det inget joggande för jag kände mig lite trött i benen efter att först ha gått ett varv runt Himpa själv (fast Figgz var så klart med), sen en tur på stan för upphämtning av Svens arbetsblabla och kattmatsinhandlning och tillslut ytterligare en sväng runt Himpa. Den här gången i Annsofies sällskap. Så efter det fick det bli relaxande.

  Men idag har vi minsann varit ute! Det var hemskt blött, jag klev i många vattenpölar eftersom dom var skitsvåra att se. Det gick bra fast inte lika bra som sist, eftersom vädret var så jävla dåligt.

  Nu är jag trött. Jag ska diska av lite så jag slipper fixa frukost i ett bombnedslag och sen ska jag nog läsa lite och göra min plikt som Gimliägare, alltså (klappaklappaklappaklappa) innan sänggång.



Favoritlistor och kattmat.


Jag gjort en ny favoritlista på min telefon. En jogginglista. Rotade fram min gamla mp3spelare som jag använde förr på stenåldern,för den var full med runningmusic. Nu ligger dom allra bästa låtarna på min mobil, som för ovanlighetens skull samarbetade under överladdningen. Det gick på tredje försöket och jag behövde bara sitta blickstilla i tre minuter med telefonen i handen. Hurra! Nu längtar jag efter att få gå ut och jogga i kväll!=D

  Men först ska Figaro och jag ta en rejält promenad och sen ska jag gå och köpa kattmat. Den är tvärslut och det är skandal! Man får fan inte vara så slarvig att man inte köper ny mat innan den gamla tagit slut! Fy Jonna! Fy!! Som tur är hade dom flera säckar inne så nu står en med mitt namn och väntar på att bli upphämtad.


Jag vill vara hemma.

För här hemma är allt mycket mysigare än på jobbet.





En liten hyllning.

Till mina joggingskor. Dom är fullkomligen lövly!=D Fjärde joggingpasset och fortfarande inte en tillstymmelse till smärta. Jag är överlycklig! Idag ökade jag på tiden och sträckan dessutom. Lillhimpaturen, ca 5 km lång, och det kändes knappt ens jobbigt! Det kändes nästan sådär skönt som jag minns att det gjorde förr. Kan berott på att det var mörkt förstås. Jag gillar att jogga i mörkret.


Catfight och kaffefilter.

Sven och Figaro är och tränar. Vi andra har gjort det vi brukar. Alltså har jag städat och katterna pucklat på varandra för fulla halsar (det innebär att dom skriker och gapar medans dom leker/slåss). Figaro har ju den relativt goda vanan att lägga sig i när dom håller på sådär. Den är relativt god eftersom jag tycker dom är onödigt hårdhänta med varandra och helst ser att dom coolar ner sig.

  Jag ska snart ut och jogga. Ska bara dricka upp mitt kaffe först och njuta lite av lugnet, nu när katterna har upphört med sina stridslekar. Apropå kaffe tog äntligen dom gamla filtrena slut igår så nu har vi nya. Dom förra var blekta och kaffet smakade helt enkelt sämre när man inbillar sig att man får i sig blekmedel. Tacka vet jag obehandlade filter!



 

Och när det gällde schemat skulle jag tydligen tala med en kille som vi kan kalla Leif, för han heter det. Men han stack till Karlskoga idag och naturligtvis kunde (eller ville?) ingen annan hjälpa mig.


Hurraaaaa, det är måndag....

 

Idag vaknade jag och var pigg. Det hände i princip aldrig om jag ska jobba, vilket jag ska om en stund. Jag kommer få mitt schema idag och jag måste bråka om det. Min arbetsplats är så jävla värdelös att det inte är sant!

  I september blev vi tillsagda att lämna in önskemål om ledighet inför jul/nyår. Jag gjorde det och skrev. En månad senare blev vi tillsagda att på nytt lämna in semester/ledighetsansökningar inför jul/nyår, den här gången direkt till karlskoga (där våra schemaläggare håller till). Så då gjorde jag det också. Efter ytteligare några veckor dök det upp papper där man kunde skriva i vilka dagar man kunde/ville jobba. Jag skrev på 26:e december och nyårsafton.

  Och hur ser schemat ut? Jag är ledig den 26:e. Jag är ledig den 31:e. Jag är INTE ledig den 25 och jag är schemalagt 46.83 timmar (lunchen borträknat) andra veckan i december. Jag är anställd på 75% och har 30 timmars arbetsvecka. Mina ledighetsansökningar för den 25:e är helt obehandlade (för vi kan kolla via vårt fantastiska instranät om någon har påbörjat behandling av dom)

 

Konstig om man hatar sitt jobb eller?


Mr Chilly och magsjukan.

Stackars Figaro är dålig i magen igen.=( Har försökt komma på vad han kan ha ätit som han inte brukar äta. Svårt att veta vad han stoppat i sig ute men en sak vet jag i alla fall. En stor jävla brödkaka! Nått smarthuvud som slängt den i ett buskage, antagligen till fåglarna. Den blev Figaromat istället.

  Annsofie kom med förslaget glutenallergi och det känns inte alls orimligt. Jag vet ingenting om allergier men bröd innehåller ju gluten i alla fall och Figaro brukar inte äta det. Nu blir det ris och kyckling tills han är bra igen. Kanske vågar man sig på att göra ett test sen och ge honom en stor jävla pain riche eller nått för att se vad som händer.

 

Sven har fixat en testperiod på WOW åt mig så idag har vi spelat. Det gjorde vi förra året med. Jag hade en jättefin katt vars namn jag inte minns. Han har väl svultit ihjäl nu. WOW är rätt roligt men jag orkar ju inte lära mig nått. Jag bara tar rygg på Sven så får han tala om vad jag ska göra. själv sitter jag och gnäller över att min gubbe har så fula byxor och att det är grymt att slå ihjäl djuren. Utom spindlarna då för dom är ju fula.

  Svens gubbe har fått ett jättegulligt litet djur! Den ser ut som en lunnefågel och heter mr Chilly. Jag ville att han skulle ge mig den men det gick inte. Skitdumt. Vad ska han ha ett sött husdjur för när det är jag som vill ha djur?!

  Nu ska jag provdricka te:t jag gav Sven och så ska vi spela lite mer.




På museum.

Jag ville göra något idag. Så vi gick till Arbetets museum. Vi har varit där förr men aldrig hittat till dom fräna utställningarna. Bara massa kommersiell skit har vi fått titta på. Jag kommer inte ihåg exakt var det varit men smörja har det varit!

  Men nu har dom en utställning med fotografier från skeppsbrott och det är ju lite spännande! Jag har ingen aning om man får ta kort på museum men jag gjorde det ändå. Vi tog ett varv i souvenirbutiken också men den var med full av onödiga och fula saker som dessutom kostade sjukt mycket! Sven köpte två vykort. Jag köpte ingenting alls. Så billigt blev det ju.


 

Jag är trött idag för jag sov sanslöst dåligt i natt. Låg vaken jättelänge med ögon som sved av trötthet och likt förbannat kunde jag inte somna. Trots det tog jag en till joggingtur idag. Det funkade det med. Nu ska lägga mig på minus igen genom att dricka ett par glas vin. Vad fan, det är min första lediga dag på sju dagar. Jag förtjänar det!


Blommor, träningsvärk och KENT.

Idag har jag träningsvärk. Mest i bröst och axlar eftersom jag gjorde några ynkliga armhävningar igår efter joggandet. Det känns lite, lite i benen efter att jag suttit still. Det är ju tragiskt hur otränad jag är!

 

När jag kom hem igår hade Sven köpt blommor. Hela rummet lyser lixom upp av en liten bukett på bordet. Och jag med för den delen. Jag blir überöverlycklig!^^


 

Snart ska bi boka biljetter till KENT i Linköping den 10:e mars. Woho! Vi såg dom förrförra sommaren här i Lejongropen och det var den absolut bästa konsert jag någonsin varit på. Vilket i och för sig inte säger så mycket för jag går aldrig på konserter. Men dom var gåshudsbra! Och det är bra att ha nått att se fram emot.


Sköna skor.

Jag köpte ju nya joggingskor i somras. Dom stackarna har jag försummat å det grövsta. Men det har inte riktigt känns lockande att jogga eftersom med förra säsongens skor fick jag ont i vristerna och knäna på en gång.=S Dom var utan pronation.

  Men idag kände jag att nu jävlar var det dags att ta ansvar för dom där stackars joggingskorna, så jag byltade på mig en massa kläder och snörde på mig pjucken. Figgz fick följa med. Jag hade tänkt lämna honom hemma eftersom han kan vara lite jobbig att ha med sig. Han har ju haft tendenser att inte vilja gå promenader utan slokat med alla kroppsdelar som det går att sloka med och bara vilja hemåt. Kanske jag undermedvetet tänkte ha honom som ursäkt för att slippa jogga om det var jobbigt.

  Hur som helst, Figaro skuttade på som en liten ängel och skorna var sprang nästan av sig själv. Kände varken av knäna eller vristerna fören precis mot slutet och då var jag ju rätt trött. Askalas! Nu känner jag mig högst motiverad att fortsätta motionera skorna.






Helgen.

Idag ska jag göra min sjätte arbetsdag i rad. Jag jobbat även på tisdag men sen är jag ledig en hel dag. Fantastiskt!

  I lördags bjöd Majje på middag. Jag hjälpte visserligen till med matlagningen men det var hon som stod för kalaset. Det blev en thaiinspirerad kycklinggryta kanske kan man nog säga. Det smakade alldeles utmärkt! Även om kokosmjölken blir lite grynigt och såg lite granna ut som sur mjölk. Till efterrätt blev det ostbricka. Najs! Majje hade fått tag på en Cambozola som var precis lagom mogen. Jag kunde lätt tryckt i mig hela men lyckades behärska mig, vilket nog var tur för jag blev mätt nog så det räckte ändå!

  På det hela taget var det en mycket trevlig kväll. Den ända som inte verkade ha så trevlig var Morphis som satt och blängde ondskefullt. Jag vet inte vad hans problem är, men han borde helt klart jobba på sin attityd! Kanske var han bara sur eftersom han fick äta tråkigt torrfoder istället för kycklingfilé.







Morsan: Tog hallen när rummet var klart. Onädigt att bara gå halvvägs lixom.


Sjukligt.


Eftersom Sven gått och blivit dunderförkyld så köpte jag en liten kryapådigpresent när jag var nere på stan förut. Naturligtvis medföljde ett kort. Eftersom jag älskar kort! Sven fick kortet, läste att det var en kryapådigpresent, kikade över kanten på påsen och fick syn på en vitlök. Sven sa ”Det borde varit en whiskey”. Efter nästa titt över kanten hittade han förstås en whiskeyflaska! Hallå jag känner väl Sven lixom.=)

Följande saker fanns i kryapådigkittet:
- Vitlök
- Whiskeyn
- Citroner
- Näsdukar
- Halstabletter
- Honung
- Te
- Cvitaminbrus
- En I love you-nyckelring 





Shit vilken bra flickvän jag är alltså! Jag känner mig som rena Moder Theresa. En helgonförklaring någon?


Bakning.

Igår hade vi en bakdag. Sven blev sugen på den där äppelkakan han länge funderat på att göra. Då blev jag också sugen på att baka. Bakeri är inte min starkaste sida. Jag bestämde mig för att baka Kärleksmums (eller snoddas som Sven envisas med att kalla det). Föst fick den stå för länge i ugnen, fast bara fem minuter för länge. Och sen blev det alldeles för lite glasyr, i alla fall enligt min smak. Fast det smakade helt okej ändå. Nu har jag ätit så mycket kärleksmums och äppelkaka att det borde stå mig upp i halsen. Men det gör det inte.=P







...

Här om dagen hade dom älgfärs på Hemköp. Intresting tyckte vi och köpte ett paket. Jag tror aldrig jag ätit älg förr. Sven hittade ett recept på älgbiffar med quinoa och cream fraiche och andra läckra saker, som potatismos bland annat. Det smakade hur bra som helst! Och äntligen fick vi en chans att testa rönnbärsgelén som vi gjort helat själva. Den smakade inte skit den heller.=)





Nu på förmiddagen har vi varit på Ö&B och inhandlat städgrejer. Så det är kanske inte så svårt att lista ut vad jag ska ägna i alla fall delar av dagen åt.=) Ska bara dricka upp mitt kaffe först.
  Jag gillar att köpa städgrejer. Det är väl lite stört kanske. Men jag tycker det är inspirerande. Och idag finns det ju rengöringsprodukter som luktar så fantastiskt! Jag brukar köpa en Mr Muscle som luktar så gott att jag får lust att spraya mig själv i munnen med den! Tror det är med ”smaken” frozen lime and vinegar. Låter väl smarrigt? Rekommenderar den varmt. Till rengöring alltså.



Helgen.

Otroligt nog har solen varit framme lite varje dag den senaste tiden. Jag tänker hela tiden att jag ska ta tillvara på det fina vädret men det verkar alltid komma något i vägen. Oftast min egen lathet.

  Nu i helgen har vi haft mycket besök. På fredagen kom Annie och Thomas och Anders. Thomas hade det jobbigt med sin astma så dom avrundade kvällen med en liten taxiresa upp till akuten. Om det nu fortfarande är en akut, har för mig att dom inte hade nån akutmottagning här i stan när jag bröt armen. Men det kanske var en vardag. Skit samma. Han blev behandlad i alla fall. Vi andra ägnade kvällen åt att gräla om homovigslar.

  På lördagen kom Crille och den omtalade Andy på besök. Andy såg ut som Peter Lemark, fast utan det groteskt fula som är lite av Lemarks kännetecken. Han var väldigt trevlig i alla fall. Vi spelade TP och Crille kunde som vanligt svaret på alla frågor utom just sina, alla fall enligt honom själv. Men det kan man ju ta med ungefär en snöskovel salt.

  Dom sov över och det blev jävligt trångt i vår lilla lya. Crille fick sova på en medtagen luftmadrass som på morgonen innehöll väldigt, väldigt lite av den luft vi med stor möda fyllt det med. Som tur är drog dom redan innan tolv vilket jag tyckte var jävligt lagom eftersom det är drygt att ha gäster allt för länge. Speciellt på en söndag.

 

Jag har lagat en tacopaj efter ett recept som lät jättegott, såg jättegott ut, luktade jättegott men som trots mycket goda förutsättningar inte smakade så jättegott som jag hade hoppats.





RSS 2.0