"Klädshopping" och sånt.

Klockan är inte så mycket, men jag har lixom ingen motivation till att få något gjort. Jag vet inte ens vad jag borde göra. Visst dammsuga funkar alltid. Sätta igång och måla den där spegeln kanske. Men som sagt. Ingen motivation.

  Har varit ute på en lite längre tur med hunddjuren. Först upp till djuraffären för att inhandla nytt halsband och koppel till Figaro. Samma hederliga modell som vi haft dom senaste åren. Rundsytt halvstryp och tunt, tunt koppel, svart läder såklart. Han blev mycket tjusig. Han blev mycket arg på ett par barn som sprang och skrek utanför dörren också. Och mycket glad över uppmärksamheten han fick av den som vanligt våldsamt käcke expediten. Sen gick vi runt Himpa i den strålande solen också. Det var skönt. Tills det blev för svettigt och jag blev pissnödig.


Eventuellt får jag sova i soffan i natt. Någon (Figaro misstänker jag) har nämligen spillt ut vatten i sängen. Det är ju smart att ha lite vatten på nattduksbordet om man vaknar och känner sig törstig mitt i natten. Det är mindre smart att låta det stå där resten av dagen tydligen.


Presentfunderingar och sånt.

 

Figaro var lite tveksamma till att gå upp i morse. Men efter lite övertalning så gick det. Och eftersom det var rätt viktigt att vi kom iväg på en rätt rejäl promenad fick han själv bestämma vägen och då gick det riktigt bra!

  Efter jobbet drog vi en tur runt tennisplanen och nu ligger djuren och sover igen. Det är nog bra för Figaro att vara ensam hemma. Eller rättare sagt bra för mig. Tror inte han riktigt, riktigt kan koppla av när han är ensam, vilket gör att han verkar mer avslappnad sen när jag är hemma igen.



På lördag ska jag på 30årsfest. Vad köper man till en nybliven 30:årig militär som gillar strategispel? Mer än så vet jag lixom inte. Egentligen vet jag inte ens om det heter strategispel det han spelar. Det här tåls att tänka på …


Scheman och sånt.

Fem timmars jobb gick ju rätt snabbt att beta av. För det fanns ju att göra som vanligt. Åh vad jag längtar efter lugnare tider! Min gruppchef är tillbaks och han skulle fixa med mitt schema (som var fel även den här månaden och nej det går ju inte att bara gå ner i tid sådär inte plötsligt, det får bara föräldrar göra, ööhh…). Men det skulle fixas till i alla fall.

  Har varit på en promenad med Therese också. Det är rätt roligt för Figaro leker faktiskt med Max och det är inte en allt för vanlig syn nu för tiden. Och en promenad med Annosfie och Morris. Ingen lek, bara sura miner.

  Annars har jag mest ätit kopiösa mängder vattenmelon och frusit. Jag har lite lite liiiiite känningar i halsen på höger sida idag. Det är okej. Vad som inte är okej är mitt ansikte, dom där jävla pillrena som jag fick (på eget önskemål men ändå) hos barnmorskan har gjort mig lika finnig och knottrig som för tio år sedan. Sån jävla ångest! Och ja jag hade en rätt sen finnperiod. Inte i typ 13-17årsåldern utan typ 18-22. Det är synd om mig.


Jobbmiddag och dåliga blondinskämt.

Den här helgen bara försvann.=S Jobb i lördags och efter det, middag på Harrys. Bara tjejer från jobbet. Det var hemskt trevligt men jag kunde inte stanna länge på grund av omständigheter som rörde framför allt Figaro men även annat.

  Maten smakade bra men inte JÄTTEBRA. Fast alla andras mat såg ut att smaka JÄTTEBRA. Speciellt Malins för hon hade beställt lamm. ”Ååååh jag önskar jag beställt det DÄR!” satt jag och tänkte om varenda jävla tallrik utom min egen i princip.

  Vi hade inte suttit särskilt länge när det drällde in ett stort sällskap bestående av framför allt lite äldre, rödmosiga herrar. En av dom herrarna var min gamla gympalärare, Thomas. Han var väl den minst rödmosiga faktiskt. Troligen på grund av sitt yrke. Hur som helst, dom var jättehögljudda! Skrek och skrålade och gapade och vid vårt bort viskade vi lite upprört till varandra ”Hade det där varit ett gäng ungdomar hade någon sagt åt dom att dämpa sig.”. För visst är det lite så att vuxna får bete sig lite hur som helst utan att få onda ögon från omgivningen.



Idag har vi inte gjort många knop. Glidit upp till Ö&B och inhandlat kattsand, penslar och maskeringstejp till min spegel och en ny dörrmatta som är väldigt artig. Den säger Välkommen och Välkommen åter. Jag vill helst att den inte ska säga något alls men några såna fanns inte, inte i vettigt material i alla fall. Så det fick bli den här.

  Lite kaffe på O’Learys hanns med också. Det är ju inte direkt ett kafé men deras kaffe är aaaaasgott! Plus att man får mjölk i en liten söt kanna vid sidan av och en liten bit mörk chocklad. Sweet!

  Vid bordet bredvid satt ett par i kanske 40-45års åldern. Dom verkade ha trevligt. Sa inte så mycket men såg nöjda ut. ”Vet du vad det första en blondin gör på morgonen är?” sa mannen plötsligt. Kvinnan (som var blondin) sa ”Hihihihi! Jag vet inte om jag vill veta. Hihihi!” och sneglade på oss. ”Hihihi!” sa jag, för hon såg så roligt generad ut. Svaret var Går hem och det viste jag. Det finns mycket roligare blondinskämt.

Nu måste jag städa lite, sen blir det middag.


Funderingar kring ärftlighet

Aaaah skolstart. Jag minns det som igår. Redan då var jag som besatt av kontorsmaterial. Nya pennor, block, pärmar. Underbart! Jag inbillade mig lixom varje år att jag på nått mirakulöst sätt under sommaren skulle ha utvecklat en vacker handstil att fylla mina nya block med. Det hade jag förstås inte och alla dom där blocken och pärmarna fylldes med mina fula kråkor som knappt ens jag själv kunde (och fortfarande ibland inte kan) läsa. Suck. Varför har jag ärvt alla min fars dåliga kvalitéer? Som astunt hår, ful handstil och depressioner? Varför kunde jag inte fått morsans hår, handstil och positiva inställning till allt? Näää där fick jag förstås bara obefintlig midja och smala höfter. Kast!

  Men vad jag skulle komma fram till var att idag har jag köpt en fin pappersmapp och en fin pärm, för jag kunde inte låta bli. Får väl stoppa räkningar och viktiga papper i dom istället för handskrivna papper.


Inte så coola killar och sånt.

På dagens morgonpromenad såg jag en sån där stöddig machokille ”träna” med sin Dobermann. Det gick ut på att han gick fram och tillbaks och ryckte i kopplet och kickade till hunden i baken stup i kvarten. Jag vet inte om dom tränade på att gå fint i koppel eller på att gå fot. Hunden var i alla vall väldigt nervös och hoppade och ryckte så fort den där machosnubben gjorde en annan rörelse än att vagga tufft med axlarna. När han satte sig ner flyttade han förstås ut rumpan, vem skulle inte göra det om man är van att bli sparkad i häcken hela tiden? Då blev machokillen sur och ryckte lite mer i kopplet. Jag tycker sånt där är så jävla trist att se!

  Jag fick för mig att det där kickandet kom från Ceasar Millan, för han kickade med högerhäl bakom sig lixom. Så hunden inte såg när sparken kom. Är inte det en Millanteknik? Jag är inget stort fan av honom hur som helst. Varken Millan eller machokillen.

Själv är bästa dräng.

 

Samtal med Vårdcentralen:

 

Jag: Jo jag har ont i halsen och är lite svullen. Det har varit så i ungefär en vecka och det ger lixom inte med sig.

VC: Hm… Har du ont på båda sidorna?

Jag: Nej det har gått från den ena till den andra. Det gör ont när jag rör tungan.

VC: Hm… Har du feber?

Jag: Nej.

VC: Hm… Ja… Det kan ju vara någon sorts infektion.

Jag: Problemet är att jag pratar i telefon hela dagarna på jobbet …

VC: Så det gör ont när du pratar?

Jag: Ja eftersom det gör ont när jag rör tungan.

VC: Aha … Gör det ont när du gapar?

Jag: Nej.

VC: Hm… Och du har aldrig känt så här förut?

Jag: Jo flera gånger, men det brukar gå över.

VC: Aha … Ja det kan ju vara nån infektion.

Jag: Okej.

VC: Det är ju svårt att säga. Men ja det kan ju vara en infektion.

Jag: Oooookeeeej …

VC: Och det blir värre när du pratar mycket?

Jag: Ja. Och på nätterna.

VC: Hm… Du kanske skulle försöka att inte göra det så mycket.

Jag: Ja det blir ju svårt med tanke på mitt jobb.

VC: Haha! Ja det förstås. Det kan ju vara nån infektion i stämbanden.

Jag vill sucka mycket, mycket djupt: Okej.

VC: Men det är ju svårt att säga… Och det blev värre på natten sa du?

Jag, börjar önska jag sms:at eniro och frågat vad som var fel på mig istället.

VC: Det är ju svårt att säga vad du ska göra … För det kan ju vara en infektion som är påväg tillbaks. Eller som är på väg att bryta ut.

Jag: Jag kanske ska avvakta och återkomma om det inte blir bättre?

VC: JAAA! Ja du kan ju avvakta och blir det värre eller inte bättre är du förstås välkommen åter.

Jag: Gud vad snällt! (tänkte jag). Då gör jag så.

VC: Okej! Tack så mycket.

Jag: Tack ... För inget! (tänkte jag)

 

Vad var det där för jävla hjälp? Ingen alls! Jag kunde lika gärna ringt upp mig själv på mobilen och haft den där konversationen. Nu hatar jag Vårdcentralen!


...

Det regnar på tvären. Jag har suttit och väntat på att dom ska ringa tillbaks från vårdcentralen men det gjorde dom inte och jag blev arg. Sen kom jag på att det faktiskt inte var så konstigt att dom inte ringde för jag hade knappat in Majjes telefonnummer istället för mitt eget. Ooops! Dom är lite för lika och jag ringer ju oftare till henne än till mig själv. Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska ringa igen. Halsen känns hanterbar, men det gjorde den verkligen inte i natt!

  Sen skulle jag ringa till IWT, det hade jag bestämt mig för att göra igår men då hade jag förstås tagit miste på dag. Jag fick för mig att det skulle vara tisdag idag, vilket det som tur är inte är (närmare till helgen), men tyvärr innebär det att dom inte har öppet. Får försöka komma ihåg det imorgon.

  Äh, jag ringer igen. Får säkert ingen tid idag och känns det bättre imorgon kan jag ju bara avboka. Nu måste jag promenera med hunden. Det regnar rakt ner nu. Jag kommer bli blöt om fötterna. Jag hatar det.=S


Halsont och sömnproblem.

Halsontet är tillbaks. Fast den här gången på andra sidan (vänster för den väldigt nyfikne). Jag kan inte sova eftersom det gör så jävla ont. Om jag trycker på utsidan av halsen kan jag känna min egen puls. Det låter helt normalt förstås och det skulle det vara om jag tryckte där man ska känna pulsen, men det gör jag inte. Det är mer ett svullet pulserande jag känner. Att svälja är rena tortyren, vilket naturligtvis innebär att jag måste svälja precis hela tiden! Min salivutsöndring kan jämföras med en mycket sugen Grand danois. Funderar på att stoppa munnen full med papper.

  Inga värktabletter har jag heller. Kunde ju gått och handlat igår men då kändes ju halsen bra! Dessutom är det helt orealistiskt att båda paketen jag köpte när det nu var redan är slut. Jag tror att Gustav kanske har rätt och att det är Figaro som stillat sitt missbruk med dom. Han har ju varit väldigt frisk sista tiden. Inte en ända bruten klo. Kanske har han sålt lite till Morris också.

  På tv:n är det bara skit. Jag har visserligen en liten hög med böcker men har inte lust att läsa. Helst vill jag förstås sova men det går bara inte. Tur att jag börjar sent imorgon. Om jag nu går. Gick ju idag och se vad det resulterade i? Kanske vore ett läkarbesök mer lönsamt. Får man penicillin om man inte har halsfluss på riktigt? För det har jag inte. Då skulle rösten ha ballat ur också, vilket den tyvärr inte gjort. Det är ju annars det ända som gör halsont ”mödan värt”.

Månen var mycket tjusig i kväll när Figaro och jag var på promenad.


...

 

Jag får inte riktigt till det med bloggandet nu för tiden märker jag. Och att gång på gång säga att jag sak rycka upp mig blir ju bara löjligt. Idag är jag i alla fall hemma och vilar upp min ömmande hals. Den är bättre än igår. Idag kan jag tillexempel röra tungan utan att det gör särskilt ont.

  Det har ju varit augustifest den här helgen. Jag åt inga munkar, inga langos, inga remmar. Jag åt faktiskt bara lite wasabinötter som jag fick. Eller lite, en hel påse.=S Och det ända jag köpte själv var en liten body som Tesses unge ska få. Marknaden var rätt kass i år. Samma sak stånd efter stånd. Jag tror inte ens jag var på marknaden förra året faktiskt.

  Fyrverkerierna såg jag alla dagar utom onsdagen. Torsdagen var bäst, vem som vann har jag ingen aning om. Intresserar mig föga kan man säga.



Jag har försummat Figaro å det grövsta både igår och idag. Jag skyller på min sjukdom. Han skyller på mig förstås och det gör han väl rätt i. Hans ögon hänger anklagande fast vid mig så fort jag rör på mig. Fast jag tror det är mest spel för galleriet för så fort vi ska gå ut segar han ihop och vill inte. såvida vi inte går ner på stan, för där har ju folk slängt mat i drivor.
  Men här om dagen var vi på en tur i Vrinneviskogen. Bara jag och Figaro och en halv miljon joggare. Det var trevligt. För oss, joggarna såg plågade ut. Efter ett par timmar gick vi i alla fall tillbaks hem och kände oss relativt nöjda.


Promenader och halsont.

Hemkommen efter två och en halv timmes promenad ihop med Therese, Isak, Max, Kenzo och Figaro förstås. Fast att påstå att Isak promenerade var väl en överdrift, han gick kanske tio minuter på sin höjd! Resten av tiden spenderade han i sin vagn. Rätt slappt tycker jag …

  Jag har obehagligt ont i halsen. Gillart inte! Det kom bara sådär under promenaden. Snart ska jag käka lite makrill och sen blir det nog te resten av kvällen. Jag måste ha överansträngt mig lite när jag var ute på gårdagens jätteintensiva joggingtur …


Fynd.

Idag har jag superfyndat! Normalt sätt beställer jag svindyrt jordnötssmör utan socker på nätet. Men idag råkade jag trilla förbi Orions livs, och vad hittade jag där (förutom massa spännande saker jag inte har en aning om vad man ska göra men som jag ändå ville ha)? Jo, billigt jordnötssmör utan socker som dessutom visade sig vara jättegott! Halleluja!

  Figaro satt utanför och väntade, i en vattenpöl, den ända som fanns inom räckhåll för honom. Så jag kunde inte botanisera så länge som jag ville där inne på Orions. Lär gå dit snart igen och köpa lite oliver från deras utökade sortiment också!


Sovmorgon och sånt.

Aaah! Ljuva ledighet! Sovmorgon, fast först blev det en väldigt tidigt morgonpromenad eftersom Figaro behövde gå ut. Han var kissnödig. Vi snackar kissasomenelefantnödig! Sen sov vi till kvart över nio innan det blev ny morgonpromenad.
  Strömmen runt fast åt asfalthållet. Och där stötte vi ihop med ett gäng överförfriskade alkoholister. Dom lockade och lockade på Figaro som naturligtvis trodde han skulle få nått gott. Det fick han inte, så han pissade på trädet dom satt vid och stack. Han är hård han! Vi slapp undran regnet med en hårsmån och åt vår frukost och tittade på Cheers i det trivsamma ljudet av vatten mot asfalt.





...

Vi har varit på kvällspromenad i bilbrus och syrsbrus och daggvått gräs. Än så länge märks det inte riktigt att sommaren faktiskt börjar gå mot sitt slut. Jag trampade på några dumdristiga sniglar som var för välkamouflerade för att jag skulle se dom i dunklet. Det är det värsta jag vet. Det där ljudet när ett litet snigelskal krossas under ens fötter. Usch! Jag får frossbrytningar!

  Jag tänkte ”Ah vad det här är skönt!” och ”Å vad härligt det är med sval kvällsluft!”. Men sen blev jag lite trött och öm i fötterna och började tänka saker som ”Åh är vi inte hemma snart?” och ”Ah jag dör av törst!”. Figaro däremot var och är helt oberörd. Han har precis lekt ihjäl ännu en boll och nu ligger resterna av den under soffan. Må den vila i frid. Nu ska jag ta en kvällsdusch och sova.




Dagens förehavanden.

Jag har haft en produktiv dag. Skrapat rent spegeln jag inhandlade på Myrorna för en liten evighet sedan. Skrapat den tillräckligt ren i alla fall, hoppas jag. Sen har jag slipat och spacklat igen ojämnheterna på hallväggen där jag tänkt hänga spegeln om nått år eller så när den äntligen är klar. Måste förstås måla där också men det blir inte så jättejobbigt i alla fall.

  Så smått fyllt upp bokhyllorna igen har jag också gjort och dammsugit. Sorterat massa kort på datorn och promenerat med Annsofie och Morris. Bara Morris verkade uppskatta utomhusvistelsen. Vi andra gick mest och släpade fötterna efter oss och klagade på värmen. Figaro klagade inte så det hördes men det syntes på honom att han led.



Nu sitter jag och försöker komma på nått gott att äta. Jag borde inte göra det. Jag borde sitta och komma på ett nytt kostupplägg eller i alla fall ett nytt träningsschema. Men det ända jag kan tänka på är goda saker att äta. Nån har visst sagt att bästa sättet att komma över en frestelse är att falla för den. Den som sa det måste ha varit en idiot.


Töntiga annonsen och sånt.

 

En sak jag aldrig förstått mig på är folk som ska sälja sitt djur och sätter ut en annons i jagform. Exempel ”Hej! Jag är en glad och jättesöt liten vovve som behöver ett nytt hem för min matte och husse har inte tid för mig.” Asså seriöst? Vem ringer på en sån annons? Ingen vettig människa i alla fall! Att skriva vovve om en hund är också skitlöjligt!

  Jag känner mig lite kritisk idag. Det beror nog på att jag är på dåligt humör efter jobbet. Det är hell on earth där just nu! Inte så mycket för att det är varmt för så varmt är det inte som det var tidigare i somras. Utan mer för att vi är så jävla underbemannade hela tiden. Eller förlåt, det är väl så att bemanningen är okej men prognooooooosen inte riktigt stämde (den här gången heller) ...

 

Nu ska jag dra ner i källaren och kolla om tvätten är klar. Är den det ska jag hänga den, hoppa på cykeln, trampa till Sven, kånka hem min kista och min DVD med usbminne och sen borde jag ägna mig åt Figaro men jag tror jag tänker försumma honom lite och försöka ta tag i hallen istället!


Abborreberg och sjömanskistor.

Igår var jag och Tesse ute vid Abborreberg igen. nu låter det som vi är där stup i kvarten, men så är det inte. Fast jag skulle inte ha nått emot att vara det! det blev i alla fall räkmacka och glass. Jag har ätit väldigt mycket räkmacka den här sommaren faktiskt.


Idag har jag och Sven varit ute vid Media Markt. Vi cyklade förstås fel och fick åka en jävla omväg. Kändes lite surt eftersom vi tjatat som fan om hur snabbt det egentligen går att cykla ut till Ingelsta. Vi hade glömt bort hur stort Ingelsta faktiskt är.

Väl där hittade vi inget av det vi skulle ha, alla fall inte det jag skulle ha och på vägen hemåt var det motvind precis hela tiden. Jag svettades som en gris!

  Efter en kopp kaffe och lite vila stack vi iväg till Bra & begagnat och där fyndade jag en fin liten sjömanskista. 120 spänn bara! Inte var det på långa vägar lika tung och otymplig att bära hem som Svens kista heller! Jag ska ha den i hallen istället för den som står där nu. nån dag när jag har tid och ork ska jag ta tag i det där hallprojektet, spegeln och hyllorna osv osv. I alla fall. sen grillade vi lite i det molniga men varma vädret och nu är den här dagen också slut.


Kräftor, grodor och Cornelis.

I lördags tog jag, Figaro och Hella tåget till Stockholm. Figaro sov som en gris. På stationen blev det fikapaus, en svindyr och riktigt kass ägg-och-räkmacka och en latte som jag inte han dricka upp. Usch vad jag ångrar att jag inte åt sushi eller i alla fall en av dom beprövade och lysande goda mozarellamackorna!

  Efter en sväng förbi systemet tog vi tunnelbanan till Blackeberg. Nån gång under kvällen började regnet fullkomligen vräka ner. Jag hade sån jävla tur att morsan fick (nästan) slut på cigg och efter lite övertalning gick hon till kiosken och tog Figaro med sig så jag slapp. Halleluja!

  Kräftorna var otroligt goda, snapsen äcklig men hör ju till. Det var jätteroligt, även om Hella och jag nästan kom ihop oss lite ett tag. ”Men lilla gumman.” sa hon och lät som en översittare och jag blev defensiv och sur och poängterade att av oss tre som satt vid det här bordet var det väl jag som gjort minst misstag genom livet. Och dessutom är jag inte nån liten gumma längre. Men sen bytte vi ämna och hade jättekul.

  På kvällspromenaden hittade jag tre stora paddor och två paddbebisar. Jag blev så till mig att jag rusade hem med händerna fulla av paddor för att hämta min kamera. Sen frösökte jag arrangera dom i en fin formation men vid det laget var dom inte längre rädda för mig och ville inte sitta still så bilderna blev inte så bra.



På söndagen var det ju Cornelisdagen och den inleddes starkt med en för mig och morsan totalt okänd människa som var riktigt rolig. Se var det lite ebb tills Åström och medborgarna dök upp och sen var det ebb igen tills det var dags för Tommy Körberg, som var precis lika rolig som förra året och min nya favorit!

  Det var ett jävligt tunt startfält i år. Ramsby var där förstås och jag undrade som vanligt varför och ville att hon skulle buas av scenen. Dom hade dessutom plockat upp ett gäng mongon från nått hem nånstans. Mitt hjärta värkte när dom fullkomligen massakrerade Balladen om Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind. Men efter att ha huggit in på en flaska vin blev jag lite mildare till sinnet och hade mycket trevligt resten av kvällen.

  Figaro skötte sig över förväntan. Han bara sov och sov mellan kisspauserna och låg där med filten över huvudet.




8:25 på måndagsmorgonen hoppade jag och Figaro ombord på ett smockfullt tåg. Eller hoppade. Jag hade frukostmacka och juice i ena handen, väska på ryggen, en påse i den andra handen och så Figaro fastklämd under högerarmen. Han hängde som en säck potatis. Men vi fick varsina sittplatser och blev otroligt trevligt bemött av en munter konduktör som tyckte Figaro var tjusig som satan. Han hade själv en liten russelltös där hemma. Sen sov vi oss igenom resan. Jag fick lite illamånedekänslor av juicen för den var vidrig. Det kändes som dom bara blandat vatten med socker och en skvätt rikit juice. Usch! Och så en släng av nackspärr.



Det är skönt att vara hemma!


Nu rycker vi upp oss.

Okej nu ska jag försöka ta nya tag. Alltså sluta spendera all min tid antingen på jobbet eller på soffan, tittandes på Scrubs. Fast det är svårt för allt är så mycket roligare där än här. Här händer det mycket, mycket lite.

  I lördags var jag med Sven, och Figaro förstås, på medeltidsmarknad vid Hällristningsmuseet. Det var en stor besvikelse kan man lugnt säga! Dom skulle göra ”Ägg i mossa”, men det hade dom väl bara skrivit på skyltarna som dragplåster för når vi kom dit hade dom ändrar till ”Korvgrillning”. Kul! Inte var det någon marknad heller. I ett uthus hade dom gömt undan en silversmed som var hemskt ointressant att titta på. inne på själva museet hade dom massa fejkföremål från typ bronsåldern eller nått sånt. Allt var en stor, stor besvikelse.


På lördagkvällen spelade jag brännboll med jobbet. Jag vill inte låta som en dålig förlorare, vilket blir svårt för jag är det, men vårt lag sög! Trots att vi faktiskt ansträngde oss. vi höll visserligen inte räkning, som tur var, men blir man utbrända två av tre ronder kan man utgå ifrån att man inte vinner. Men det var roligt ändå.

  Figaro tyckte också det var roligt. Han fick vara med en stund på slutet och han sprang mer än han gjort på ett par år skulle jag tro. Och skrämde folk till höger och vänster med sitt gapande. På söndagen och måndagen hade jag hemskt träningsvärk. Jag hade till och med ont under fötterna! Det var galet.


Sen har det inte hänt så mycket. Igår låg jag däckad på soffan med vedervärdiga magsmärtor. U know why, ni som vet. Nu känner jag mig som en ny människa. Aaahh! Lättnad! I helgen blir det Cornelisdagen. Det blir knöligare än vanligt för dels ska Figaro med och dels ska det enligt SMHI regna. Det är lugnt. Jag ska gardera mig med paraply och regnjacka. Kanske smiter jag förbi Ö&B och köper ett par nya regnbyxor också. Figaro klarar sig utan. Min regnjacka är så stor att jag kan stoppa honom innanför den. Och blir det för jävligt får jag väl åka hem till morsan och lyssna via mobilen. Inte direkt så att man inte hört allt och sett allt förut.


RSS 2.0