Fixat sådär typ.

Idag var jag och fikade på Waynes, as usual, eftersom jag gillar deras kaffe bäst. Men hon bakom disken pratade med mig. Massor. Inte bara när hon tog betalt utan även senare när jag satt med näsan i en bok och sög på en kakbit. Det är lixom inte det jag vill. Det är lixom därför jag fikar ensam. För att inte prata. No offence lixom, men ibland, ganska ofta, tycker jag att mitt eget sällskap är det bäst.

 

Och sen helt spontant sådär, efter att ha sett Gimli ligga och åma sig i solen på balkongen under några minuter då dörren var öppen för att jag skakade mattor, så bestämde jag mig för att jag visst vill ha en balkong att hänga på i sommar. Så jag fixade det, för jag är ganska bra på att fixa saker sådär, faktiskt. Och nu kan man vara där. Både jag och katterna. Tillsammans, så ingen trillar över räcket med flit, Gimli

 


Killer Queen.

Det är min lediga dag och jag har förvaltat den riktigt väl. Med UFC och varma mackor till frukost, lunchdejt med Eve, fyndat en brödkorg (ja fyndat), druckit kaffe, lyssnat på svinbra musik och låtsas att ***** Greger i kiosken mitt emot över huvudtaget inte finns fast han står där och glor så fort jag passerar fönstret. Gubbjävel!
Och med svinbra musik menar jag Queen. Även om jag förstått att somliga inte delar den uppfattningen. Vilket är helt obegripligt. För att säga ”Queen är dåliga”. Det är som att säga ”Syre är inget att ha”. Det är helt enkelt bara skitsnack.
 
Vad fan har dom gjort med den här jävla sidan föresten? Inget ser ut som det ska och inget verkar funka som det ska! Jag avskyr förändringar! Och jag avskyr blogg.se!
 

...

Just nu tycker jag allt är så jävla rörig. Ingenting är lixom som det ska vara. Och när det blir så får jag ett skitstort behov av att reda upp sånt jag kan, vilket i stort sett inte är nått annat än min lägenhet.

  Så här om dagen sorterade jag ett par kartonger och hittade en miljon vykort. Jag samlade på vykort ett tag. Inte på något särskilt organiserat viss, mer på ett dethärskullejagskickatill någonomjaghadenågonattskickadettillvis.

 

Jag har ätit svenska jordgubbar för första gången i år idag. Dom var inte sådär hysteriskt söta och goda som dom kan vara ibland. Men jag åt självklart upp hela litern ändå.


Bloggtorka delux.

Lyssnat en hel del på The Cure den här helgen. Och jag håller på att reta ihjäl mig på ett minne som jag inte kan komma ihåg. Det ligger där och lurar mest som en känsla, en ganska angenäm känsla. Det hade inte gjort något om jag glömt det, men det här med att komma ihåg att jag gjort det. Så jävla störande!

 

Hur fan har den här hamnat på min balkong föresten?


Om temperaturskillnader.

Övergngen från överhettad arbetsplats till normaltempererar arbetsplats verkar ha gett min kropp en ligen chock. jag har bland annat fått halsont. När jag vaknade i morse påminde jag om Johnny Cash. Om han varit kvinna och inte kunnat sjunga.


Argh!

Det är ju lätt att hålla andras hemligheter hemliga. Men sina egan. Fiii fäään vas det är svååårt!

Alltså ursäkta mig...

...men mina katter kommer alltid vara sötare än era ungar.


RSS 2.0