Ledig.

Igår tog vi äntligen tag i den där rönnbärsgelén vi skulle göra. Bären har legat i frysen i säkert en månad nu. Dom skulle ligga ett dygn för att lite beskhet skulle försvinna. Det verkade inte som att dom tagit skada av den förlängda liggtiden.

  Receptet var hur enkelt som helst. Allt som behövdes var en sinnessjuk mängd socker och möjlighet att låta sörjan rinna av. Vi har fått låna Annsofie och Gustavs saftduk och ställning. Tack tack! Så nu har vi tre burkar med rönnbärsgelé som förhoppningsvis inte hinner bli dålig innan vi använt upp den.


 



Det var hemskt skönt att vara ledig igår. Förutom gelén så klippte vi Svens hår, tvättade ett gigantsikt tvättberg. Vi har en dålig vana att rätt ofta glömma bort att vi bokat tvättid.=S Sen åt vi lite salladslunch, tog en promenad. Det är någon kreativ typ som fjort några mer eller mindre lyckade konstverk i parken. Passade på att fota dom. Sen avslutades dagen med en skitlång film. Zodiac, som alltså handlade om seriemördaren Zodiac. Den var bra. Speciellt slutet.

 





Nu ska jag jobba tre korta dagar och sen är jag faktiskt ledig två hela dagar i rad! Herregud! Hur ska jag kunna fördriva så mycket ledig tid?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0