För att undvika missförstånd.


Det kan tänks vara lite rörigt för somliga icke ej så insatta personer ibland. Jag tänker på att hålla ordning på alla djurnamn som ständigt dyker upp här. Här kommer därför en presentation. Jag skulle inte vilja påstå att den är i någon speciellt ordning, utom möjligtvis då att populärast kommer först och sen är det väl rätt jämt ...

 

 

Gimli. Han fyllde åtta år igår faktiskt. Han åldras som ett årgångsvin och blir bara finare med åren! Gimli är en charmant och vältalig herre som har ett par aningen udda intressen. Ett av dom är att leka i badkaret. Det andra är att rida runt på folks ryggar. Han är matglad men måttlig i sin konsumtion, vilket inte riktigt syns för han har en lätt korpulent kroppsbyggnad. Vi föredrar dock att kalla det pondus. Alla älskar Gimli för han har ett försynt och trevligt sätt.

 

Amadeus. Amadeus fyllde sju år den 27:e februari. Som många andra vackra varelser har folk en tendens att bara se hans förtjusande yta. Många gånger har han beskrivits som snygg men lite korkad. Delvis på grund av att han har en tendens att se ständigt förvånad ut. Egentligen är han minst normalbegåvad. Amadeus största intresse är mat och han är i stort sett omättlig. Detta till trots har han en mycket slank figur. Folk kan uppfatta honom som påflugen och vulgär vilket i princip stämmer bra. Han kräver uppmärksamhet och drar sig inte för att ta damer på tuttarna med sina stora tassar.

 

Figaro. Den 22 maj uppnår Figaro sex års ålder. Han har i princip inte åldrats alls, om man bortser från en grå ton i de bruna partierna i hans ansikte. Figaro är högljud, bufflig och uppmärksamhetskärvande. Han är också otroligt kelsjuk och kärleksfull, ofta på ett lite brutalt sätt. Han har lite, nej, mycket svårt att behärska sig vilket är en ständig källa till irritation får man lov att säga. Som tur är för Figaro så är han fantastiskt och omåttligt söt och det gör att han lätt blir förlåten.

 

Kenzo. Vår daghund. Hon är nio år och mest lixom bara är. Blir ingen mer ingående presentation av henne för det finns inte så mycket att säga än. Men hon är väldigt söt och väldigt rar i alla fall.

 


Kommentarer
Postat av: Matilda

ojsan, nu tror jag kommentaren försvanns om jag nyss klickade iväg... provar igen! ;-)



tack så mycket för inlägget om djuren! haha, nu har jag stenkoll!! vilka roliga beskrivningar av dem också! "ta damer på tuttarna" hahahha!

2010-04-21 @ 22:56:04
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0