På utflykt i Abborreberg och sånt.

Jag och Figaro har hängt med Tesse. Vi åkte ut till Abborreberg och där var det grått och lite blåsigt. Fördel: inte mycket folk. Nackdel: lite kyligt. Vi gick en sväng i skogen och jag tog tusen kort som dom flesta blev rätt kassa men vissa helt okej.

  Figaro fick bekanta sig med fyra trevliga hundar och han uppförde sig som en riktig gentleman och allt gick mycket städat och ordnat till och jag tänkte att inte är det nått fel på den hundens socaila kompetens egentligen inte!
  Sen lunchade vi på caféet. ”En varm chocklad och en räckmacka tack.” sa Tesse. ”En pecanötpaj.” beställde jag. ”Och föresten jag tar en räkmacka också, jag med.” tillade jag. ”Och jag vill nog ha en chockladboll också.” kom Tesse på. ”Och kaffe till mig!” skrek jag efter den förvirrade stackaren bakom disken. Han fick allt rätt och pecanötpajen var gudomlig!

  Vi pratade förhållanden och om bebisen som ska komma. ”Tant Jonna. Hehehe!” sa Tesse men jag kan inte påstå att jag tycker det låter så dumt. Förvisso vill jag inga egna ungar ha men att få vara någons Tant vore ju inte så dumt!

  Vi var lite politiskt inkorrekta och sa till varandra att hoppas det inte blir ett fult barn! Och så jag berättade om ett barn till en bekant som verkligen var jätteful som liten! ”Hon såg ut som den brorsan som gangstermamman tappat i golvet i filmen The Goonies! Har du sett den?” Men det hade hon inte så jag tror inte hon förstod riktigt. Så om du läser det här Tesse kan du kolla på den här bilden: http://www.hecklerspray.com/wp-content/uploads/2008/08/goonies_sloth.jpg . Och jag säger på en gång att får du en sådan unge, då blir jag inte någon tant Jonna inte!



Sen åkte vi till Citygross för jag behövde kattsand och när vi kom ut därifrån hade Figaro knölat upp sig på ”hatthyllan” i bilen och stirrade sorgset ut genom rutan. Men tyst var han och inget hade han tuggat på, fast det var inte förvånande för han tuggar ju bara på saker han hittar i soporna annars, aldrig på inredning eller skor och sånt.


Passerade Candyland gjorde vi också och jag blev lite besviken faktiskt. Trodde jag skulle tappa huvudet totalt och vilja äta upp hela butiken men så blev det inte. Fast en ordentlig godispåse blev det och nu är jag grismätt. Men det är smällar man får ta ibland.
  Så skjutsade Tesse hem oss och vi sa hej då hej då vad trevlig vi haft och vi får höras snart och göra nått mer och ha det så bra farväl farväl och så vinkade vi och skildes åt. Då sms:ade Majje och ville gå en promenad så det gjorde vi. Två fågelungar såg vi och pratade en del om onda barnmorskor. Dom två sakerna har inte direkt något med varandra att göra, men dom kom lixom upp av sig själva.



Ps. Gårdagens benpass gick kalasbra! Har lite träningsvärk.

 

Ps.2. Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar tills min semester. Hurra hurra!


Kommentarer
Postat av: Tesse

Hehe...nää. Får jag en sån unge vill jag nog inte va dens mamma heller. Så du behöver inte oroa dig att bli kallad tant i så fall!

2010-06-10 @ 14:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0