Vi säger välkommen!

Till Tesse Junior, typ, eller nått. I söndags klämde hon nämligen ur sig sin bebis. Jag var inte där, men av hennes korta resumé av händelseförloppet lät det som en scen ur någon av Alienfilmerna. Men det hela verkade ha gått bra ändå.

  Jag vet inte men det känns lite privat och inte riktigt som min sak att presentera alla detaljer, i alla fall inte utan Tesses godkännande, men att det blev en pojke med normalt antal fingrar, tår och näsor kan jag nog avslöja. I alla fall så, här kommer en bild av hans normalbetåade fötter.



Nu ska jag strax lägga mig på sofflocket. Jag är utmattad! Igår tog kattmaten slut, verkligen tvärslut! Djuraffären stänger klockan 18:00 och jag slutar jobba 17:30 varje dag den här veckan. Två minuter i halv fulade jag till det lite och loggade ut. Sen sprang jag som en gasell ner för trapporna och ut, kastade mig upp på min hoj och trampade hemåt så fort benen bar mig! Vilket var överraskande långsamt men plågsamt jobbigt. När jag vinglade in på gården, kraftigt flåsande, med blodsmak i munnen och darrande ben övervägde jag faktiskt att låta djuren svälta. Men det gjorde jag inte. Jag tog min hund, min bagagevagn och mina skälvande ben och staplade iväg till djuraffären. Så nu är alla nöjda och glada och mätta. Även jag för medan jag sammanställt den här lilla texten har jag ätit 5 stycken clementiner. Jag är besatt av clementiner! Måste nog gå och köpa ett par kilon till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0