Parkhäng och sånt.

Idag har vi hängt i Vasaparken i några timmar med Mira och Dominic. Tanken var att Mozart skulle leka av sig så jag skulle kunna ta det lugnt när vi kom hem sen. Så blev det inte. För han slog ihop som en klubbad säl efter 20 minuter och sen sov han nästan ända tills det var dags att gå.

  Så när vi kom hem var han vansinnigt pigg! Pigga valpar verkar väldigt ofta vara kissnödiga också. Och det är inte lätt med rumsrenhetsträning. Som att vara i krig typ. Ständigt försöka ligga ett steg före, ständigt på sin vakt, rädd att kliva på en landmina (kisspöl i det här fallet). Fruktansvärt tålamodsprövande.

  Man springer ut stup i kvarten, för nu ser han allt kissnödig ut! Men tydligen inte. Fören man kommit tillbaks in och suttit ner i tre minuter, för då, då ser det ut som det är dags trots allt! Men nej inget kisseri den gången heller, så man går in igen och då är det visst dags, precis när man vänt ryggen till. Så man springer en gång till i hopp om att det tillslut ska fasta att kissnödig = utgång. Utmattande är vad det är!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0